Restaurant Sol i Neu

El Restaurant Sol i Neu té una proposa de cuina tradicional amb especialitats de la gastronomia catalana on destaquen els arrossos, "mar i muntanya", la graella volcànica i el bacallà.

En un ambient inusual on també es pot gaudir de la terrassa panoràmica amb una vista impressionant de les muntanyes.

El restaurant està dirigit pel famós xef català, premiat amb una estrella Michelin: Nandu Jubany.

Horari temporada d'hivern 2017-2018:

  • Sol i Neu Club Hermitage: A partir de l'1 de desembre del 2017, obert cada dia. Dinars: des de les 13.00 i fins a les 17.00 hores. Sopars: des de les 20.00 i fins a les 23.00 hores. Últim dia de servei de la temporada d'hivern: 08.04.18 (dinar)
  • Take Away: A partir del 2 de desembre del 2017, obert cada dia des de les 9.00 i fins a les 17.00 hores. Últim dia de servei de la temporada d'hivern: 01.04.18 
  • Pizzeria & Sol i Neu Lounge: A partir del 22 de desembre del 2017, obert cada dia des de les 11.00 i fins a les 19.00 hores (servei de begudes) / des de les 12.00 i fins a les 19.00 hores (servei de menjar). Últim dia de servei de la temporada d'hivern: 08.04.18