Vostè es troba a: Home > Disponibilitat i Reserves

Disponibilitat i Reserves

Pot realitzar la seva reserva a Sport Hotel 4* utilitzant qualsevol dels següents canals:

Reserves Online:

Utilitzeu el "motor de reserves" que trobarà a peu de la imatge central a totes les pàgines de la nostra web per fer una reserva "online".

Les reserves online queden confirmades en el moment. El motor de reserves li assegura disponibilitat per a les dates sol·licitades i en cas de no haver-hi disponibilitat veurà un missatge en pantalla que així ho indiqui i podrà variar les dates o condicions de la reserva.

Procés de reserves online: el procés de reserves online consta de tres senzills passos:

  • 1er pas: Selecció d'hotel i dates.
  • 2n pas: Selecció d'habitació, descomptes i suplements.
  • 3r pas: Dades de client i targeta de crèdit.
  • Ompli les seves dades de client, imprescindibles perquè puguem contactar amb vostè en cas que fos necessari. Ompli també les dades relatives al seu "targeta de crèdit" i feu clic al botó "Finalitzar Reserva". Automàticament s'emetrà la confirmació de la seva reserva amb un número de localitzador que serà enviat al correu electrònic que ens ha proporcionat en les dades de client.

IMPORTANT:

  • Pagaments: Les reserves realitzades de forma online, requereixen la garantia d'un número de targeta: visa o semblant (Mastercard, American Express, etc.). Al moment de la reserva NO es realitza cap càrrec a la targeta. Aquesta targeta és simplement una garantia per procedir al càrrec en ella en cas de cancel·lació de la seva reserva i sempre en funció de la política de cancel·lacions que podrà veure i acceptar durant el procés de reserva.
  • Excepcions: Eventualment algunes promocions o dates especials requereixen prepagament (d'un dipòsit determinat o del 100% del total de la reserva). Això se li indicarà durant el procés de la reserva.
  • Nens de 0 a 5 anys (inclosos): Indiqueu el nombre total de nens d'aquestes edats que s'allotjaran amb vostès en l'apartat "Observacions" del 3r pas del procés de reserves perquè puguem assignar l'habitació correcta a la seva ocupació real. Li recordem que aquests nens són gratuïts en allotjament en les mateixes condicions de reserva que els seus acompanyants adults.
  • Sport Wellness Mountain Spa: Recordem a tots els nostres clients que les instal·lacions de l'spa són d'ús exclusiu per a majors de 13 anys. És obligatori l'ús de xancles i banyador per accedir a l'spa. Xancles a la venda: 5,50€
  • Mascotes: A Sport Hotels Resort & Spa les mascotes NO són admeses, sota cap concepte (en cap dels nostres hotels).

Reserves per telèfon o correu electrònic:

Pot realitzar la seva reserva per telèfon o e-mail contactant directament amb el nostre departament de reserves:

Horari:

  • De dilluns a diumenge: de 10.00 a 18.00

Recepció Sport Hotel (Atenció 24hs):

Pot contactar directament amb la recepció de Sport Hotel al numero de telèfon (00376) 870 500